×

تالار مرکزی یاسوج پس از یک دهه رکود دوباره فعال شد

  • کد نوشته: 7245
  • 20 ژوئن 2026
  • 0
  • درخشان با اشاره به اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به استان به این پروژه اظهار کرد: عملیات عمرانی طرح پس از یک دهه وقفه، از حدود دو هفته پیش با سرعت مناسبی آغاز شده است و مراسم رسمی آن نیز طی برنامه‌ای با حضور استاندار و سایر مسئولان انجام خواهد شد.

    تالار مرکزی یاسوج پس از یک دهه رکود دوباره فعال شد

    به گزارش عصر دنا، پروژه مجتمع فرهنگی و هنری یاسوج، معروف به تالار مرکزی یاسوج سال ۱۳۸۷ در زمینی به مساحت ۲۳ هزار مترمربع کلنگ‌زنی شد و اکنون ۱۸ سال از آغاز آن می‌گذرد. این پروژه طی سال‌های گذشته، علاوه بر مشکلات مدیریتی، با محدودیت منابع مالی نیز مواجه بود و از سال ۱۳۹۴ تاکنون عملاً در وضعیت رکود قرار داشت.

    با روی کار آمدن دولت چهاردهم و انتخاب یداله رحمانی به عنوان استاندار کهگیلویه و بویراحمد، موضوع تکمیل تالار مرکزی یاسوج در دستور کار قرار گرفت و  پیگیری‌های مستمر استاندار در مرکز کشور در نهایت نتیجه داد و این پروژه فرهنگی در سفر رئیس‌جمهور دیده شد. همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای فعال‌سازی این طرح ورود کرد.

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، در تشریح وضعیت تالار مرکزی یاسوج گفت: این پروژه یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح کشور است که متأسفانه از سال ۱۳۹۴ به دلیل مشکلات متعدد، عملاً تعطیل شده بود.

    وی با اشاره به تلاش‌های انجام‌گرفته برای فعال‌سازی مجدد این طرح افزود: با پیگیری‌های مستمر استاندار، جلسات متعددی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و با قرار گرفتن این پروژه در اولویت‌های سفر رئیس‌جمهور، خوشبختانه به نتیجه رسید و پروژه دوباره به مدار فعالیت بازگشت.

    درخشان با اشاره به اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به استان به این پروژه اظهار کرد: عملیات عمرانی طرح پس از یک دهه وقفه، از حدود دو هفته پیش با سرعت مناسبی آغاز شده است و مراسم رسمی آن نیز طی برنامه‌ای با حضور استاندار و سایر مسئولان انجام خواهد شد.

    وی با اشاره به اینکه پروژه در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد : علاوه بر اعتبارات سفر سال گذشته رئیس‌جمهور، این پروژه ۱۹۶ میلیارد تومان از محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز اعتبار دارد و عملیات اجرایی آن طبق زمان‌بندی مشخص در حال انجام است.

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تأکید بر اینکه تکمیل این پروژه به دلیل فرسودگی ناشی از سال‌ها تعطیلی کاری دشوار بوده است، تصریح کرد: در حال حاضر اولویت اصلی، تکمیل سالن اجتماعات و آمفی‌تئاتر این مجموعه است، چراکه نبود یک سالن استاندارد آمفی‌تئاتر، یکی از مهم‌ترین کمبودهای زیرساخت فرهنگی در شهر یاسوج به شمار می‌رود.

    درخشان در ادامه خواستار ورود جدی‌تر مسئولان برای متقاعد کردن وزارتخانه به منظور اولویت‌بخشی به سالن آمفی‌تئاتر شد و گفت: با اعتبارات پیش‌بینی‌شده در سفر و بودجه تخصیصی وزارتخانه، تلاش داریم با ایجاد ورودی مستقل و محوطه‌سازی، این بخش را هرچه سریع‌تر در اختیار شهروندان قرار دهیم.

    وی خاطرنشان کرد: در جلسات نهاد ریاست‌جمهوری مقرر شده بود اعتبار تخصیصی صرف تکمیل ابنیه شود، بنابراین با توجه به هزینه‌بر بودن تجهیزات تخصصی تالار، نیازمند استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت هستیم که امیدواریم در سفر آینده وزیر، این موضوع به عنوان یک مطالبه جدی پیگیری شود.

    همچنین استاندار کهگیلویه و بویراحمد در تشریح آخرین وضعیت پروژه تالار فرهنگی یاسوج اظهار کرد: این طرح از مهم‌ترین پروژه‌های فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌شود و پیگیری آن در چندین جلسه با  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نشست‌هایی با حضور نمایندگان مجلس و مسئولان ذی‌ربط دنبال شده است.

    یداله رحمانی افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌شده، اعتبار لازم برای تکمیل عملیات ساختمانی این پروژه پیش‌بینی شده و پیمانکار آن نیز انتخاب شده است.

    وی با تأکید بر ضرورت تسریع در روند اجرای پروژه گفت: انتظار می‌رود پیگیری‌های لازم برای پیشبرد هرچه سریع‌تر این طرح ادامه یابد تا تالار فرهنگی یاسوج به مرحله بهره‌برداری برسد.

    رحمانی با بیان اینکه اولویت فعلی، تکمیل عملیات ساختمانی پروژه است، تصریح کرد: پس از پیشرفت مناسب طرح، موضوع تجهیز تالار نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

    استاندار خاطرنشان کرد: در صورت تکمیل و بهره‌برداری از این مجموعه، امکان واگذاری آن به فعالان حوزه فرهنگ و هنر برای استفاده و بهره‌برداری فراهم خواهد شد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *