عصر دنا

تغییر در مدیریت پلیس راه دهدشت و چرام؛ رؤسای جدید منصوب شدند

۱۶ شهریور ۱۴۰۵
۲۳:۰۶
۳۳,۶۳۲ بازدید
کد خبر: ۴۰۷۱۵
با صدور احکام جداگانه، رؤسای پلیس راه دهدشت و چرام منصوب شدند و بر این اساس، سرهنگ دوم صدرالله تشکری مسئولیت پلیس راه دهدشت و سروان رهام دیبا اصل مسئولیت پلیس راه چرام را بر عهده گرفتند

به گزارش عصر دنا، با صدور احکامی جداگانه، رؤسای پلیس راه دهدشت و چرام منصوب شدند.

بر اساس این احکام، سرهنگ دوم صدرالله تشکری به عنوان رئیس پلیس راه دهدشت منصوب شد.

تشکری پیش از این مسئولیت فرماندهی پلیس راه چرام را بر عهده داشت و با انتصاب وی به عنوان رئیس پلیس راه دهدشت، مسئولیت پلیس راه چرام به فرد دیگری واگذار شد.

در حکمی دیگر، سروان رهام دیبا اصل به عنوان رئیس پلیس راه چرام منصوب شد.

دیبا اصل با این حکم، مسئولیت ریاست پلیس راه چرام را بر عهده گرفت و جایگزین سرهنگ دوم صدرالله تشکری شد.

همچنین بر اساس اطلاعات موجود، تشکری در سمت جدید خود در پلیس راه دهدشت، مسئولیت این مجموعه را بر عهده خواهد داشت.

این تغییرات در حالی انجام شده است که پلیس راه در حوزه‌های نظارت بر تردد جاده‌ای، کنترل تخلفات رانندگی و ارتقای ایمنی عبور و مرور در محورهای مواصلاتی نقش دارد.

جزئیات بیشتر درباره زمان آغاز به کار رؤسای جدید و سوابق کامل مدیریتی آنان، در صورت اعلام رسمی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما