عصر دنا

ترامپ: تا من هستم، اسرائیل نباید نگران باشد/ ادعای پیروزی در جنگ با ایران

۱۲ شهریور ۱۴۰۵
۱۰:۱۳
۳,۷۶۷ بازدید
کد خبر: ۴۰۱۱۲
ترامپ: تا من هستم، اسرائیل نباید نگران باشد/ ادعای پیروزی در جنگ با ایران

به گزارش عصر دنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با لحنی جنگ‌طلبانه درباره تجاوز نظامی اخیر به ایران، از جمله حمله به یک منزل مسکونی در استان هرمزگان که مراسم عروسی در آن برگزار می‌شد، رجزخوانی کرد و مدعی پیروزی قاطع در این جنگ شد.

به گزارش عصر دنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا چهارشنبه شب به وقت محلی در مراسمی در کاخ سفید با اشاره به «پیت هگست» وزیر جنگ دولت خود ادعا کرد: «دیشب در ایران کار خوبی انجام دادید. بسیار خوب بود».

رئیس‌جمهور جنگ‌طلب آمریکا بار دیگر مدعی شد: «ما در این جنگ با اختلاف زیادی پیروز می‌شویم، شاید متوجه نشده باشید. مجبور هستیم این را بگوییم، چون رسانه‌ها از گفتن آن متنفرند.»

ترامپ با دستاوردسازی از جنگ فرسایشی خود علیه ایران، بار دیگر درباره توان نظامی، نیروی دریایی، نیروی هوایی، هواپیماها و کشتی‌های ایران ادعاهایی را مطرح کرد. وی همچنین گفت که اواخر شب گذشته با وزیر جنگ خود به صورت تلفنی درباره ایران گفت‌وگو کرده است.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفت که می‌تواند «فوراً» دیداری با پوتین داشته باشد، اما ترجیح می‌دهد زمانی با او دیدار کند که جنگ به پایان خود نزدیک شده باشد. وی افزود: «می‌خواهم این کار را زمانی انجام دهم که آماده توافق صلح باشیم. ما می‌خواهیم روابط خوبی با روسیه، اوکراین و همه داشته باشیم. برای تجارت عالی باشیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در مصاحبه با یک رسانه صهیونیست مدعی شد که تا زمانی که در کاخ سفید حضور دارد، از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند. ترامپ در مصاحبه تلفنی با شبکه صهیونیستی «کان نیوز» گفت: «اسرائیل نباید نگران باشد. می‌دانید چرا؟ چون من رئیس‌جمهور هستم و از اسرائیل مراقبت خواهم کرد».

این اظهارات ترامپ در پاسخ به سوالی درباره ادعای «اسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مطرح شد که گفته بود در صورت حمله ایران در ایام تعطیلات یهودی که از هفته آینده آغاز می‌شود، تل‌آویو آماده است پاسخ دهد.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما