×

به گزارش عصر دنا، حجت الاسلام  سید اقبال راستگوئی در یادداشتی به مناسبت روز خبرنگار نوشت:

 

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین، و الصلوة علی سیدنا محمد و آله الطاهرین.
روز خبرنگار، روز پاسداشت قلم‌هایی است که رسالت رسانه را نه در حد یک حرفه، بلکه در مقام یک جهاد تبیین و سنگر دفاع از حقیقت می‌دانند. خبرنگارِ مؤمن، وارث همان عهدی است که خداوند در قرآن فرمود: «کُونُوا قَوّامِینَ لِلّهِ شُهَداءَ بِالقِسط»؛ یعنی ایستادن بر حق، حتی هنگامی که طوفان‌های تحریف، حقیقت را در محاصره می‌گیرند.ای مجاهدان عرصه خبر! شما طلایه‌داران جهاد تبیین هستید؛ همان جهادی که رهبر حکیم انقلاب آن را «فریضه فوری و قطعی» خواندند. رسالت شما، تنها مخابره واقعه نیست؛ بلکه افروختن چراغ بصیرت در دل جامعه، شکستن محاصره رسانه‌ای دشمن، و تبدیل هر خبر به سنگری برای پاسداری از ایمان، امید و حقیقت است.خبرنگارِ انقلابی، وارث خون شهیدانی است که در میدان‌های نبرد، حقیقت را با جان خویش امضا کردند. امروز، شما ادامه‌دهندگان همان مسیرید؛ مسیر حقیقت‌گویی، مسیر پاسداری از عزت ملی، مسیر روایت صادقانه رنج‌ها، پیشرفت‌ها، آرمان‌ها و مقاومت ملتی که در برابر ظلم جهانی ایستاده است.ای اصحاب قلم!
شما در خط مقدم جنگ شناختی ایستاده‌اید؛ جایی که دشمن با لشکر رسانه‌ای خود، امید را هدف می‌گیرد، واقعیت را تحریف می‌کند و ذهن‌ها را به اسارت می‌برد. اما قلم شما، همچون شمشیر مجاهدان صدر اسلام، پرده‌های ظلمت را می‌شکافد و حقیقت را آشکار می‌سازد. هر خبر شما، یک تیر بر قلب تحریف است؛ هر تحلیل شما، یک سنگر برای مردم؛ و هر صداقت شما، یک پیروزی برای انقلاب.در این روز مبارک، به همه خبرنگاران شریف، متعهد، انقلابی و حقیقت‌جو، درود می‌فرستم و از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر آنان در پاسداری از آگاهی عمومی و امنیت روانی جامعه صمیمانه تقدیر می‌کنم.
امید آن‌که قلم‌های شما همواره در مسیر نور، عدالت، ایمان و حقیقت حرکت کند و خداوند متعال، بر اثر این مجاهدت، برکات خویش را بر شما و خانواده‌های گرامی‌تان نازل فرماید.
و السلام علیکم و رحمة‌الله و برکاته

سید اقبال راستگوئی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *