×

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی از راه‌اندازی چهار مسیر اختصاصی برای زیارت مزار رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی خبر داد.

به گزارش عصر دنا، سیدعلی بامشکی اعلام کرد: از امروز پس از اقامه نماز مغرب و عشا، دو مسیر ویژه برای آقایان و دو مسیر مجزا برای بانوان به منظور زیارت مزار رهبر شهید انقلاب در نظر گرفته شده است.

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی در توضیح مسیرهای تعیین‌شده برای زائران مرد گفت: در مسیر نخست، زائران از صحن آزادی وارد رواق دارالسرور شده و پس از عبور از این رواق به روضه منوره مشرف می‌شوند و سپس از مسیر دارالعزه به رواق دارالذکر هدایت خواهند شد. مسیر دوم نیز از طریق مسجد گوهرشاد و شبستان گرم به رواق دارالعزه و سپس رواق دارالذکر منتهی می‌شود.

وی همچنین در تشریح مسیرهای ویژه بانوان افزود: در مسیر نخست، زائران خانم از صحن بعثت وارد رواق دارالعباده شده و سپس از طریق رواق دارالزهد به رواق دارالذکر مشرف می‌شوند. مسیر دوم بانوان نیز از طریق مسجد گوهرشاد، شبستان گرم و سپس رواق دارالزهد به رواق دارالذکر ختم می‌شود.

بامشکی با اشاره به اجرای این طرح به صورت شبانه‌روزی تصریح کرد: تنها در بازه‌های زمانی کوتاه، از یک ربع پیش از اقامه نمازهای جماعت، صفوف زیارت به منظور آماده‌سازی فضا برای برپایی نماز و تنظیم صفوف نمازگزاران، به‌طور موقت تعطیل یا متوقف می‌شود تا از تداخل جمعیت جلوگیری شود.

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی همچنین از استقرار خدمه و خادمیاران در طول این مسیرها خبر داد و گفت: خادمان بارگاه منور رضوی در تمامی چهار مسیر پیش‌بینی‌شده حضور فعال دارند و وظیفه راهنمایی زائران، تنظیم صفوف، برقراری نظم و هدایت جمعیت را بر عهده دارند.

وی همچنین از نصب نرده‌های هدایت‌کننده در مسیرها برای مدیریت بهتر تردد و تسهیل زیارت خبر داد و افزود: این تمهیدات به‌منظور شکل‌گیری صفوف منظم‌تر و فراهم شدن آرامش بیشتر برای زائران اندیشیده شده است.

بامشکی از زائران و عزاداران درخواست کرد با توجه به حجم بالای مراجعات، ضمن همکاری با خادمان حرم مطهر و رعایت نظم در صفوف، صبوری لازم را برای بهره‌مندی هرچه بهتر همه ارادتمندان از این فرصت معنوی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *