×

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تخصیص ۱۳۶ میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های آب و خاک یاسوج خبر داد و بر تسریع در روند اجرای این طرح‌ها تأکید کرد.

به گزارش عصر دنا، رضا فرازی رئیس جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: از مجموع اعتبارات تخصیصی به حوزه آب و خاک، بخشی به صورت اوراق مرابحه اختصاص یافته که یک میلیارد تومان آن به طرح نقاره‌خانه تعلق دارد و به زودی به حساب پیمانکار واریز خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین ۶.۶ میلیارد تومان اوراق مرابحه برای طرح باباکلان در نظر گرفته شده که این طرح هم‌اکنون در حال اجرا است.

فرازی در ادامه به مطالبات پیمانکاران اشاره کرد و افزود: بیش از ۱۷ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران این بخش، به جز هزینه‌های مربوط به برق، باقی مانده است؛ همچنین حدود ۶ میلیارد تومان اعتبار به فصل هفت شامل هزینه‌های سوخت، بنزین و لوازم یدکی اختصاص یافته است.

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد مهم‌ترین بخش اعتبارات را ۱۳۶ میلیارد تومان اعتبار نقدی برای طرح‌های آب و خاک عنوان کرد و گفت: از مجموع این اعتبار، حدود ۱۱ میلیارد تومان باقی مانده که ۱۰ میلیارد تومان آن مربوط به اعتبارات ابلاغی سال ۱۴۰۵ برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است که به تازگی ابلاغ شده است.

وی با تأکید بر جذب کامل اعتبارات، افزود: با وجود بدهی‌های انباشته، تلاش می‌شود تا ضمن تسویه مطالبات پیمانکاران، روند اجرای طرح‌های آب و خاک بدون وقفه ادامه یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *