×

ششمین جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری آذربایجان غربی با هدف بررسی مشکلات ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی برگزار و ۱۰ مصوبه کاربردی برای حل این مشکلات تصویب شد.

به گزارش عصر دنا، با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، ششمین جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان به منظور بررسی مشکلات ۱۰ واحد تولیدی، صنعتی و معدنی در دادگستری برگزار شد.

ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه اظهار کرد: تولیدکنندگان و کارآفرینان در سنگر تولید و حفظ اشتغال، پا به پای رزمندگان در میدان جنگ و مردم در خیابان تلاش کردند و خوش درخشیدند و قطعاً دعای خیر کارگران و خانواده‌هایشان شامل آنها خواهد بود.

عتباتی افزود: جلسات کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری با رویکرد حل مشکلات تولید تشکیل می‌شود که در این خصوص نتایج خوبی هم تا به حال حاصل شده است.

رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: اراده جدی در همه مسئولان استان برای حل مشکلات تولید شکل گرفته و این اتفاق ارزشمندی است که یقیناً رشد و توسعه استان را به همراه دارد.

عتباتی در پایان گفت: امروز مشکلات ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی در این جلسه مطرح می‌شود و امید است به مانند همیشه با کمک همه مجموعه‌های قضایی، نظارتی، اجرایی و بانکی مصوباتی در راستای گره‌گشایی از مشکلات این واحدها اتخاذ گردد.

مجیدی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه تصریح کرد: اهتمام جدی بر اجرای مصوبات جلسات کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری دادگستری استان مورد تأکید است تا شاهد حل مشکلات واحدهای تولیدی باشیم.

مجیدی همچنین با اشاره به اینکه حضور مدیران در جهت حمایت از تولید و اشتغال راهگشاست، خاطرنشان کرد که لازم است مدیران دستگاه‌ها با مطالعه و بررسی دقیق مشکلات در جلسه حاضر شوند تا راه‌حل مشکلات تصمیم‌گیری شود.

در ادامه، مجیدی به بیان دستور جلسه که شامل مشکلات ۱۰ واحد تولیدی بود پرداخت و پس از ارائه نقطه نظرات و راهکارهایی از سوی اعضا، مصوباتی در جهت رفع مشکلات آنها تصویب و جلسه به کار خود خاتمه داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *