معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان از حمله نظامی آمریکا به نقاطی در شهرستان کبودرآهنگ خبر داد و اعلام کرد که این حمله خسارات جانی نداشته است.
همدان- معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان درباره حمله نظامی آمریکا به نقاطی از شهرستان کبودرآهنگ توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش عصر دنا، حمزه امرایی اظهار کرد: در ادامه اقدامات تجاوزکارانه دشمن آمریکایی، ساعاتی قبل نقاطی در شهرستان کبودرآهنگ مورد حمله قرار گرفت.
وی افزود: این حمله خسارات جانی نداشته است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان با اشاره به اینکه نیروهای مسلح با اقتدار کامل ضمن اقدامات پیشگیرانه و رصد تحرکات دشمن، دارای آمادگی لازم برای پاسخ مقتدرانه به تجاوز دشمنان هستند، افزود: کلیه دستگاههای امدادی و نجات در استان و شهرستان برای کمکرسانی در شرایط اضطراری از آمادگی کامل برخوردار هستند.


دیدگاهتان را بنویسید