×

در این نشست که با حضور دبیران و اعضای هیئت‌رئیسه دو هیئت برگزار شد، راهکارهای گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه ورزش‌های آبی، برگزاری دوره‌های آموزشی، مسابقات، استعدادیابی، ارتقای ایمنی اماکن آبی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی مورد بررسی قرار گرفت.

سیدصادق دانش، رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان، با تشریح مأموریت‌ها، برنامه‌ها و اهداف این هیئت، بر ضرورت هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های ارزشمند شرکت نفت برای ارتقای ورزش نجات‌غریق و غواصی و افزایش سطح آموزش و ایمنی در اماکن آبی تأکید کرد.

همچنین سیدرضا آشتیانی، سرپرست هیئت ورزش‌های آبی استان، با اشاره به اهمیت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه ورزش شرکت نفت، خواستار ایجاد همکاری‌های گسترده‌تر برای توسعه رشته‌های مختلف ورزش‌های آبی در استان شد.

در ادامه، حسینی، رئیس اداره امور ورزش شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، ضمن استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده، آمادگی کامل مجموعه ورزش شرکت نفت را برای همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی، مسابقات، برنامه‌های فرهنگی و ورزشی و اجرای برنامه‌های مشترک با هیئت نجات‌غریق و غواصی و هیئت ورزش‌های آبی استان اعلام کرد.

در پایان این نشست، طرفین بر تداوم جلسات مشترک، انعقاد تفاهم‌نامه‌های اجرایی و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود برای توسعه ورزش‌های آبی و ارتقای سطح فعالیت‌های ورزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد تأکید کردند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *