×

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به تجاوزات آمریکا، سامانه رادار و آشیانه پهپادهای MQ-9 این کشور در کویت منهدم شده است.

به گزارش عصر دنا، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای به مردم کویت اعلام کرد که رزمندگان اسلام در واکنش به تجاوزات مکرر آمریکایی‌ها به خاک ایران، یک سامانه رادار اخطار اولیه دشمن را به طور کامل منهدم کردند. در این عملیات، همچنین یک سوله تجهیزات و قطعات هوایی و یک آشیانه پهپادهای MQ-9 آمریکا در پایگاه علی السالم مورد هدف قرار گرفته و چند پهپاد به آتش کشیده شدند.

در اطلاعیه شماره ۳۲ عملیات نصر ۲، آمده است: «مردم شریف کویت؛ بخش‌هایی از سرزمین اسلامی شما سال‌هاست تحت اشغال نظامیان آمریکایی قرار دارد و از آن به عنوان پایگاهی برای کشتار مسلمانان در ایران، عراق، افغانستان و فلسطین استفاده می‌شود. ۱۴۰ روز پیش، ارتش آمریکا با استفاده از همین پایگاه‌ها جنگی را علیه ما آغاز کرد که به کشتار ۱۶۸ کودک دانش‌آموز در مدرسه میناب و به شهادت رساندن امام خامنه‌ای شهید انجامید.»

سپاه پاسداران در ادامه تاکید کرد که سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد که به ۱۰ کشور اسلامی حمله کرده و میلیون‌ها مسلمان را کشته است. این ارتش طبق فتوای علمای اسلامی متجاوز به سرزمین‌های مسلمانان و مهدور الدم است و بر هر مسلمانی واجب است تا با هر وسیله ممکن آنها را از بین ببرد.

در پایان این اطلاعیه، از ملت کویت خواسته شده است که به تکلیف دینی خود قیام کنند و اجازه ندهند خاک کویت مبدأ شرارت و کشتار مسلمانان باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *