آمارها نشان میدهد که ۴۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و ۴۳ درصد در بخش فرزندآوری هنوز در صف دریافت تسهیلات هستند.
به گزارش عصر دنا، بر اساس اطلاعات منتشر شده از مرکز رسانه، بین الملل و نظارت عمومی دیوان محاسبات کشور، در زمینه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، از مجموع ۱،۰۵۵،۳۸۶ متقاضی، به ۶۲۲،۴۹۸ نفر مجموعاً ۲۰۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است. با توجه به عدم پیشبینی منابع کافی برای تسهیلات قرضالحسنه متناسب با افزایش تعداد متقاضیان در سالهای اخیر، هنوز ۴۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط در صف دریافت این تسهیلات باقی ماندهاند.
در بخش تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری نیز، از مجموع ۹۳۶،۲۷۳ متقاضی، به ۵۳۱،۲۵۲ نفر در مجموع ۴۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و ۴۳ درصد از متقاضیان واجد شرایط هنوز موفق به دریافت تسهیلات نشدهاند.


دیدگاهتان را بنویسید