×

انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی از امروز آغاز شده و تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت.

به گزارش عصر دنا، علیرضا سلیمی با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در این هفته، بیان کرد: طبق آئین‌نامه داخلی مجلس، این انتخابات به صورت مخفیانه و با استفاده از برگه انجام می‌شود، اما برای ثبت آراء از دستگاه مکانیزه بهره‌گیری خواهد شد تا از بروز خطای انسانی جلوگیری شود.

انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مشابه انتخابات هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه سوم برگزار خواهد شد، به همین دلیل کارت‌های جداگانه برای هر نماینده صادر می‌شود. اعضای هر کمیسیون با استفاده از دستگاه مکانیزه آراء خود را ثبت کرده و سپس برگه کاغذی را در صندوق می‌اندازند و در نهایت شمارش آراء انجام می‌شود. به این ترتیب، مفاد آئین‌نامه داخلی به طور کامل رعایت خواهد شد.

سلیمی افزود: این انتخابات مزایایی دارد، از جمله اینکه در شمارش آراء خطاهایی به وجود نخواهد آمد. فرآیند برگزاری انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از امروز آغاز شده و تا روز سه‌شنبه هفته جاری، اعضای هیئت رئیسه هر کمیسیون انتخاب خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *