×

مراسم تشییع پیکر مطهر امام مجاهد شهید و اعضای خانواده ایشان فردا در مشهد مقدس آغاز خواهد شد.

به گزارش عصر دنا، ایمان عطارزاده، سخنگوی ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب، در گزارشی از روند برگزاری آیین تشییع در شهرهای مقدس نجف و کربلا، اعلام کرد که پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان، پس از ورود به فرودگاه نجف و استقبال مقامات عراقی، امروز صبح با تشییع باشکوهی از محل کوفه به سمت حرم امیرالمؤمنین (ع) منتقل شد.

عطارزاده با اشاره به حضور گسترده و پرشور مردم عراق، عشایر و نخبگان در این مراسم، افزود: پس از شش ساعت تشییع در نجف و برگزاری مراسم ویژه در حرم حضرت علی (ع)، نماز بر پیکر ایشان به امامت آیت‌الله سید محمدتقی حکیم اقامه شد.

وی همچنین در مورد برنامه‌های عصر امروز در کربلا گفت: مراسم تشییع در کربلا از ساعت ۱۶ از «شارع ابومهدی» به سمت حرم مطهر امام حسین (ع) آغاز خواهد شد و پس از اقامه نماز به امامت شیخ مهدی کربلایی، پیکر مطهر برای زیارت به حرم حضرت ابوالفضل العباس (ع) منتقل و سپس به فرودگاه نجف جهت انتقال به جمهوری اسلامی ایران راهی خواهد شد.

عطارزاده خاطرنشان کرد که شعار محوری این مراسم در نجف و کربلا «قوموا لله» انتخاب شده است. وی در پاسخ به سوالی درباره زمان ورود پیکر مطهر امام مجاهد شهید به کشور، تصریح کرد: پس از پایان مراسم در عراق، پیکر مطهر رهبر شهید به مشهد مقدس منتقل می‌شود و ان‌شاءالله از اولین ساعات فردا، مراسم تشییع در این شهر مقدس آغاز خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به همراهی پیکر اعضای شهید خانواده رهبر انقلاب، گفت: امروز مراسم ویژه‌ای نیز توسط بانوان عراقی در نجف برای بانوان شهید خانواده برگزار شده و پیکر تمامی شهدا در بین‌الحرمین طواف داده شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *