×

استاندار خوزستان از ازسرگیری تولید بنزین یورو ۴ در پالایشگاه آبادان خبر داد و گفت که این اقدام به تأمین پایدار سوخت استاندارد در استان، به‌ویژه اهواز، کمک خواهد کرد.

به گزارش عصر دنا، استاندار خوزستان با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده، اعلام کرد که تولید بنزین یورو چهار در پالایشگاه آبادان به زودی از سر گرفته خواهد شد. این اقدام به منظور تأمین پایدار سوخت استاندارد برای شهروندان به ویژه در کلان‌شهر اهواز صورت می‌گیرد.

سید محمدرضا موالی زاده در روز یکشنبه گفت: پیگیری‌های مستمری برای ازسرگیری تولید بنزین یورو چهار و توزیع آن در استان خوزستان انجام شده است. وی افزود: به دلیل برخی محدودیت‌ها و تغییرات در روند تولید فرآورده‌های نفتی پس از جنگ، تولید بنزین یورو چهار در چند پالایشگاه از جمله آبادان به طور موقت متوقف شده بود.

استاندار خوزستان اظهار کرد: این توقف تولید در ماه‌های اخیر نگرانی‌هایی را در تأمین سوخت استاندارد برای خودروها به ویژه در اهواز ایجاد کرده بود. موالی زاده همچنین به برگزاری نشست‌های تخصصی و رایزنی‌های مستمر با مدیران پالایشگاه آبادان و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اشاره کرد و گفت که روند بازگشت تولید این فرآورده استاندارد با جدیت پیگیری شده است.

وی تاکید کرد که انتظار می‌رود با هماهنگی‌های انجام‌شده، توزیع بنزین یورو چهار در جایگاه‌های عرضه سوخت استان از روزهای آینده آغاز شود تا شهروندان به ویژه ساکنان اهواز از مزایای این سوخت استاندارد بهره‌مند شوند.

به گزارش ایرنا، نیاز روزانه استان خوزستان و کلان‌شهر اهواز به بنزین یورو چهار بین یک میلیون و ۶۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر است. ازسرگیری تولید این فرآورده، علاوه بر پاسخگویی به نیاز مصرف‌کنندگان، نقش موثری در ارتقای کیفیت سوخت، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، بهبود عملکرد خودروها و کمک به بهبود کیفیت هوای شهر خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *