ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در اظهاراتی درباره درگیری میان ایران و ایالات متحده، بر لزوم پایان این بحران و امکان توافق تأکید کرد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در جمع خبرنگاران با اشاره به جنگ علیه ایران گفت: «این یک درگیری بسیار پیچیده است و ما را در موقعیت دشواری قرار میدهد، زیرا ما روابط دوستانهای با ایران و کشورهای خلیج فارس داریم.»
به گزارش عصر دنا، رئیس جمهور روسیه ادامه داد: در مورد ایران و ایالات متحده، این یک درگیری بسیار دشوار است و ما را نیز در موقعیت سختی قرار داده است. امیدوارم این درگیری هرچه زودتر پایان یابد. فکر میکنم هیچکس علاقهای به ادامه پیدا کردن این درگیری ندارد.
پوتین در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع معتقدم دستیابی به توافق امکانپذیر است. و برعکس، اگر وضعیت تشدید شود یا رویارویی شدت بگیرد، در آن صورت همه طرفها فقط ضرر خواهند کرد.


دیدگاهتان را بنویسید