×

آتش‌سوزی در منطقه رود رونه باشت کهگیلویه و بویراحمد از ساعت ۱۱ دیروز آغاز و بامداد امروز مهار شد، اما به دلیل گرمای هوا دوباره شعله‌ور شده است.

به گزارش عصر دنا، فرماندار باشت اعلام کرد که آتش‌سوزی از ساعت ۱۱ دیروز شنبه ۱۳ تیرماه شروع شده و در ساعت ۳ بامداد امروز ۱۴ تیرماه مهار گردید. برازنده با اشاره به شرایط جوی و خشک شدن پوشش گیاهی، بیان کرد که آتش‌سوزی بخشی از این منطقه ساعتی پیش دوباره آغاز شده است و نیروهای منابع طبیعی، محیط زیست و طبیعت دوستان در تلاش برای مهار کامل آتش هستند.

وی همچنین افزود که پایش در منطقه امشب ادامه خواهد داشت و براساس بررسی‌های اولیه، علت این آتش‌سوزی‌ها عامل انسانی بوده است. فرماندار باشت تأکید کرد که منطقه گردشگری رود‌رونه یک سرمایه ارزشمند برای این دیار است و حفظ و نگهداری از آن وظیفه‌ای همگانی محسوب می‌شود و همه شهروندان باید در صیانت از این سرمایه طبیعی مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند.

برازنده از کشاورزان و مردم خواست که با توجه به افزایش دمای هوا و خشک بودن پوشش گیاهی، نکات ایمنی را رعایت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *