×

در پی نظارت‌های مشترک در شهرستان چرام، ۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی کشف و معدوم شد.

به گزارش عصر دنا، در پی اجرای طرح‌های نظارتی مشترک بازرسان اداره دامپزشکی، مرکز بهداشت و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چرام، مقادیر قابل‌توجهی گوشت قرمز و سفید که فاقد شرایط بهداشتی لازم بوده و تاریخ مصرف آن‌ها منقضی شده بود، از سطح واحدهای صنفی این شهر شناسایی و جمع‌آوری شد.

احمد رضایی فر، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان چرام گفت: این حجم از کشفیات به دلیل شرایط نامطلوب نگهداری و انقضای تاریخ مصرف، قابلیت عرضه به بازار را نداشته و پس از صورت‌جلسه، معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی افزود: در همین راستا، پرونده تخلف برای متصدیان واحدهای صنفی متخلف تشکیل و جهت رسیدگی و سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان چرام ارجاع داده شد.

رضایی فر ضمن هشدار به متخلفان حوزه سلامت و امنیت غذایی اعلام کرد: خط قرمز دستگاه‌های نظارتی، سلامت مردم است و با هرگونه اقدامی که سلامت عمومی را به مخاطره بیندازد، بدون اغماض و با قاطعیت برخورد خواهد شد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان چرام از شهروندان خواست: هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی، حتماً به تاریخ تولید، انقضا و مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی بسته‌بندی‌ها توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق شماره‌ تماس 1512 دامپزشکی گزارش دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *