×

معاون وزیر خارجه هند و فرماندار بیهار به همراه رهبر ارشد کنگره این کشور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب به ایران سفر می‌کنند.

به گزارش عصر دنا، مقام ارشد هند اعلام کرد که برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب به ایران سفر می‌کند. همچنین رئیس مجلس بنگلادش به منظور حضور در این مراسم خاک کشور خود را به مقصد تهران ترک کرد.

سلمان خورشید، رهبر ارشد کنگره هند امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد که به عنوان نماینده حزب کنگره در مراسم رسمی تشییع پیکر حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای، رهبر شهید ایران شرکت خواهد کرد.

وی در گفت‌وگو با شبکه ای‌ان‌آی حضور خود در این مراسم را که روز جمعه در تهران به‌طور رسمی برای هیات‌های دیپلماتیک و مقامات بلندپایه سایر کشورها برگزار می‌شود، تائید کرد.

علاوه بر این، وزارت امور خارجه هند در بیانیه‌ای اعلام کرد که پابیترامارگاریتا، معاون وزیر امور خارجه و سید عطا حسنین، فرماندار بیهار در تاریخ ۳ ژوئیه به ایران سفر خواهند کرد تا در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب حضور یابند.

در این بیانیه آمده است: حضور مقامات عالی‌رتبه در این مراسم، اهمیت روابط تمدنی، از جمله ارتباط مردم با مردم، بین دو کشور را برجسته می‌کند و پایه و اساس محکمی برای تعاملات سیاسی و اقتصادی فراهم می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *