×

آندره‌آ آناستازی، سرمربی سابق تیم ملی لهستان، از سطح تمرکز بازیکنان این تیم در تمرینات اخیر ابراز شگفتی کرد و به اهمیت رویکرد نیکولا گربیچ اشاره کرد.

به گزارش عصر دنا، آندره‌آ آناستازی، سرمربی پیشین تیم ملی والیبال لهستان، در مورد عملکرد این تیم در تمرینات اخیر نظرات مثبتی را ابراز داشت. او پس از مشاهده یکی از جلسات تمرینی تیم لهستان گفت: «من به طرز باورنکردنی تحت تأثیر سطح تمرکز بازیکنان قرار گرفتم.»

تیم ملی والیبال لهستان کمتر از سه هفته دیگر به مسابقات قهرمانی جهان خواهد رفت و در حال حاضر در کمپ تمرینی زاکوپانه مشغول تمرین است. در روزهای اخیر، بازیکنان نیکولا گربیچ با یک مهمان خاص روبرو شده‌اند.

آناستازی که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ سرمربی تیم ملی لهستان بود، به تماشای تمرینات این تیم پرداخت و در مصاحبه‌ای این تجربه را بسیار ارزشمند توصیف کرد. او در ادامه گفت: «صحبت یا فریاد زیادی وجود نداشت، فقط تمرکز کامل بود. البته هر زمان که فرصتی بود شوخی‌هایی هم می‌شد، اما این شوخی‌ها کار را مختل نمی‌کردند. مشخص است که این گروه وقت تلف نمی‌کند. نسل فعلی بازیکنان نیز در حال تغییر است. آنها قطعاً حرفه‌ای‌تر هستند و می‌دانند چه کار می‌کنند.»

آناستازی به رویکرد نیکولا گربیچ، سرمربی فعلی تیم، اشاره کرد و گفت: «می‌بینم که چقدر نیکولا گربیچ سخت کار می‌کند. او همچنین مطمئن می‌شود که بازیکنان تمرکز خود را از دست نمی‌دهند، بنابراین مواقعی بود که چندین بار تمرین را متوقف می‌کرد تا چند کلمه محکم بگوید و وظیفه پیش رو را به آنها یادآوری کند. در پایان، او همچنین سخنرانی مهمی در مورد انگیزه، در مورد جنگیدن برای هر امتیاز، که می‌تواند در نتیجه نهایی تفاوت ایجاد کند، ارائه داد. من واقعاً از آن لذت بردم.»

این مربی ایتالیایی همچنین به توماس فورنال اشاره کرد و گفت: «او فوق‌العاده است! به نظر من، در کنار الساندرو میکلتو، آنها کامل‌ترین بازیکنان از نظر دفاع و سرویس هستند. البته این تمام فهرست دریافت‌کننده‌های عالی نیست، همانطور که من به کمیل سمنیوک، ویلفردو لئون و اوله پلاتنیتسکی نیز اشاره می‌کنم، اگرچه حیف است که پلوتینتسکی در سطح ملی بازی نمی‌کند.»

آناستازی ماکسیمیلیان گرانیچنی و یاکوب نواک را نیز فراموش نکرد و آنها را آینده تیم ملی لهستان دانست. او همچنین خاطرنشان کرد که نیکولا گربیچ با چالش انتخاب بازیکنان برای مسابقات قهرمانی روبرو است و باید یکی از پانزده بازیکن حاضر در زاکوپانه را کنار بگذارد.

آناستازی در پایان گفت: «به نیکولا گفتم که الان نمی‌خواهم جای او باشم. من حس انتخاب نشدن برای یک تورنمنت مهم را درک می‌کنم و گفتن به آن بازیکن که در خانه بماند، انرژی فوق‌العاده‌ای می‌برد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *