×

امیر قلعه نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، پس از بازگشت از مکزیک، از حمایت هواداران و رسانه‌ها قدردانی کرد و به تحلیل عملکرد تیم پرداخت.

به گزارش عصر دنا، امیر قلعه نویی پس از ورود به تهران گفت: باید از مردم مکزیک و هواداران فوتبال ایران در شهر تیخوانا تشکر کنم که حمایت جانانه‌ای از ما داشتند. درست است که برگشتیم اما بخشی از وجودمان را در مکزیک جا گذاشتیم.

وی ادامه داد: تشکر ویژه از مردم دارم، از رسانه ملی تشکر می‌کنم، از پیشکسوتان که حمایت کردند تا مسابقات را پشت سر بگذاریم تشکر می‌کنم.

قلعه نویی ادامه داد: ما نتایج خوبی گرفتیم اما اگر شانس با ما یار بود می‌توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم. در یکی از مصاحبه‌های خود گفتم به جای کلمه فوتبال از خدا استفاده کردم و اینجا تصحیح می‌کنم.

وی افزود: با شرایط و مشکلاتی که داشتیم کارمان سخت بود. بازی اول بدن بازیکنان تیم ملی خواب بود. اگر برنامه‌ریزی خوبی انجام می‌شد ما می‌توانستیم برنده باشیم. نیوزیلند تیم خوبی است و کلی لژیونر دارد. تیمی که به جام جهانی می‌آید حتما لیاقت داشته است.

قلعه نویی ادامه داد: من گفتم جام جهانی سخت است اما خیلی‌ها علیه من صحبت کردند. شاهد هم این که هلند و آلمان هم حذف شده‌اند. سخت‌تر از این مسائل، رفتاری بود که با ما داشتند. اینقدر که روی هوا بودیم روی زمین نبودیم. مخصوصا در بازی با بلژیک که کارمان سخت شد. ما به اینفانتینو هم گفته بودیم. شرایط هر بازی برای ما سخت‌تر می‌شد.

وی در پایان گفت: باید از بازیکنان تشکر کنم که بیشتر از توان‌شان برای تیم ملی انرژی گذاشتند و بازی‌های بسیار خوب و باکیفیتی انجام دادیم. ما بازی با مصر بیشترین آمار امید به گل ادوار جام جهانی از ایران را داشتیم. از نظر من گلی که به مصر زدیم سالم بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *