در شهرستان لنده، هزار و ۱۰۰ تن ماهی قزل آلا در سه مزرعه فعال پرورش ماهی تولید شده که بخش عمدهای از آن به کشورهای همسایه صادر شده است.
به گزارش عصر دنا؛ مشهدیزاده در جلسه ستاد تنظیم بازار لنده افزود: این مقدار ماهی در سه مزرعه فعال پرورش ماهی شهرستان تولید شده که بخش عمده آن به کشورهای همسایه صادر شده است.
وی همچنین با اشاره به شرایط اقلیمی متنوع شهرستان لنده اضافه کرد: برخورداری از دو اقلیم گرمسیری و سردسیری، این شهرستان را به یکی از مناطق مستعد تولید عسل باکیفیت تبدیل کرده بهگونهای که در یک سال گذشته بیش از ۵۰ تن عسل مرغوب در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده همچنین از تولید بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ تن محصولات باغی در این شهرستان خبر داد و گفت: بخش قابل توجهی از این محصولات علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی به استانهای همجوار ارسال میشود.
مشهدیزاده با اشاره به اینکه در حوزه تولید گوشت سفید نیز در یک سال گذشته بیش از ۵۱۹ تن مرغ در سه واحد مرغداری فعال شهرستان تولید شده است گفت: همچنین با استفاده از ظرفیت دامداریهای بخشهای مرکزی و موگرمون بیش از ۵ هزار تن شیر خام تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی همچنین با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه تنظیم بازار، تصریح کرد: در ۶ ماه گذشته برای ایجاد تعادل در بازار و کنترل قیمت کالاهای اساسی، ۴۵ تن برنج دولتی، ۱۸ تن روغن خوراکی، ۳۸ تن مرغ و ۴ تن گوشت قرمز در سطح شهرستان لنده توزیع شده که نقش مهمی در تأمین نیاز شهروندان و جلوگیری از افزایش قیمتها داشته است.


دیدگاهتان را بنویسید