×

تشییع پیکر امام شهید: نیاز به مدیریت کلان و مشارکت مردم!

  • کد نوشته: 19665
  • 30 ژوئن 2026
  • 0
  • برگزاری مراسم تشییع پیکر امام شهید به عنوان یک رویداد مهم و سنگین، نیازمند مدیریت کلان و همکاری گسترده مردم است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت حضور فعال مردم در این مراسم تاکید کرد تا این مراسم با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود.

    تشییع پیکر امام شهید: نیاز به مدیریت کلان و مشارکت مردم!

    برگزاری مراسم تشییع پیکر امام شهید به عنوان یک رویداد مهم و سنگین، نیازمند مدیریت کلان و همکاری گسترده مردم است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت حضور فعال مردم در این مراسم تاکید کرد تا این مراسم با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود.

    به گزارش عصر دنا،

    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص برگزاری مراسم تشییع پیکر امام شهید اظهار داشت که این رویداد یک کار بزرگ و مهم به شمار می‌رود. وی تصریح کرد که چنین مراسمی نیازمند یک مدیریت جامع و کلان است و نمی‌توان به تنهایی به ظرفیت‌های مسئولان اتکا کرد. به همین دلیل، مشارکت و حضور مردم در این مراسم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

    خبرگزاری صدا و سیما | IRIB NEWS AGENCY

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *