×

ظرفیت پارکینگ مرز خسروی به ۲۰۰ هزار خودرو برای زائران اربعین رسید!

  • کد نوشته: 18620
  • 29 ژوئن 2026
  • 0
  • ظرفیت پارکینگ مرز خسروی برای زائران اربعین به ۲۰۰ هزار خودرو افزایش یافت، تا با توجه به پیش‌بینی افزایش ۳۰ درصدی تردد، رفاه بیشتری برای زائران فراهم شود. فرماندار قصرشیرین از برنامه‌ریزی گسترده برای مدیریت این پارکینگ‌ها خبر داد.

    ظرفیت پارکینگ مرز خسروی به ۲۰۰ هزار خودرو برای زائران اربعین رسید!

    ظرفیت پارکینگ مرز خسروی برای زائران اربعین به ۲۰۰ هزار خودرو افزایش یافت، تا با توجه به پیش‌بینی افزایش ۳۰ درصدی تردد، رفاه بیشتری برای زائران فراهم شود. فرماندار قصرشیرین از برنامه‌ریزی گسترده برای مدیریت این پارکینگ‌ها خبر داد.

    به گزارش عصر دنا،

    ظرفیت پارکینگ مرز خسروی برای زائران اربعین به ۲۰۰ هزار خودرو افزایش یافت!

    فرماندار قصرشیرین در سخنانی درباره تدابیر گسترده اتخاذ شده برای مدیریت پارکینگ‌های اربعین در مرز خسروی اظهار داشت: در سال گذشته تقریباً ۱۳۲ هزار خودرو از امکانات پارکینگ این مرز بهره‌برداری کردند و با توجه به پیش‌بینی افزایش حدود ۳۰ درصدی در تردد زائران، ظرفیت پارکینگ به ۲۰۰ هزار خودرو برای تسهیل در رفت و آمد زائران، برنامه‌ریزی و آماده‌سازی شده است.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *