×

بازپس‌گیری اراضی ملی خوزستان به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال!

  • کد نوشته: 18395
  • 29 ژوئن 2026
  • 0
  • مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بازپس‌گیری اراضی ملی به ارزش ۶ هزار و ۵۱۷ میلیارد ریال خبر داد و تأکید کرد که این موفقیت نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه یگان حفاظت از اراضی استان بوده است. این اقدام، گام مهمی در حفظ منابع طبیعی و بازگرداندن اموال عمومی به بیت‌المال محسوب می‌شود.

    بازپس‌گیری اراضی ملی خوزستان به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال!

    مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بازپس‌گیری اراضی ملی به ارزش ۶ هزار و ۵۱۷ میلیارد ریال خبر داد و تأکید کرد که این موفقیت نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه یگان حفاظت از اراضی استان بوده است. این اقدام، گام مهمی در حفظ منابع طبیعی و بازگرداندن اموال عمومی به بیت‌المال محسوب می‌شود.

    به گزارش عصر دنا،

    مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اعلام کرد که با کوشش‌های مستمر یگان حفاظت از اراضی این اداره کل، طی عملیات اخیر، زمین‌های ملی به ارزش ۶ هزار و ۵۱۷ میلیارد ریال از تصرف خارج و به مالکیت عمومی بازگردانده شد. این اقدام در راستای حفظ منابع طبیعی و حقوق عمومی انجام شده است.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *