×

خراسان جنوبی در آتش گرما؛ دما در ۱۷ ایستگاه به بالای ۴۰ درجه رسید!

  • کد نوشته: 17617
  • 28 ژوئن 2026
  • 0
  • خراسان جنوبی در آتش گرما می‌سوزد؛ دما در ۱۷ ایستگاه هواشناسی این استان به بالای ۴۰ درجه سلسیوس رسید و پیش‌بینی می‌شود این شرایط تا اواسط هفته جاری ادامه یابد. در این وضعیت بحرانی، شهروندان به شدت تحت تأثیر گرمای طاقت‌فرسا قرار گرفته‌اند.

    خراسان جنوبی در آتش گرما؛ دما در ۱۷ ایستگاه به بالای ۴۰ درجه رسید!

    خراسان جنوبی در آتش گرما می‌سوزد؛ دما در ۱۷ ایستگاه هواشناسی این استان به بالای ۴۰ درجه سلسیوس رسید و پیش‌بینی می‌شود این شرایط تا اواسط هفته جاری ادامه یابد. در این وضعیت بحرانی، شهروندان به شدت تحت تأثیر گرمای طاقت‌فرسا قرار گرفته‌اند.

    به گزارش عصر دنا،

    بیرجند – ایرنا – متخصص هواشناسی خراسان جنوبی اعلام کرد که در ۱۷ ایستگاه هواشناسی استان، دما به بیش از ۴۰ درجه سلسیوس رسیده است. وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت گرمای شدید در اکثر نواحی استان تا میانه‌های هفته جاری ادامه داشته باشد.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *