×

شکایات مردم در سه ساعت! انقلاب در خدمات‌رسانی با سامانه فواد

  • کد نوشته: 17329
  • 28 ژوئن 2026
  • 0
  • معاون سازمان اداری و استخدامی کشور از راه‌اندازی سامانه «فواد» خبر داد که با هدف تسریع در خدمات‌رسانی و کاهش مراجعات حضوری، زمان رسیدگی به شکایات مردم را به تنها سه ساعت کاهش داده است. این سامانه به عنوان گامی انقلابی در ارتقای کیفیت خدمات اداری معرفی شده است.

    شکایات مردم در سه ساعت! انقلاب در خدمات‌رسانی با سامانه فواد

    معاون سازمان اداری و استخدامی کشور از راه‌اندازی سامانه «فواد» خبر داد که با هدف تسریع در خدمات‌رسانی و کاهش مراجعات حضوری، زمان رسیدگی به شکایات مردم را به تنها سه ساعت کاهش داده است. این سامانه به عنوان گامی انقلابی در ارتقای کیفیت خدمات اداری معرفی شده است.

    به گزارش عصر دنا،

    زاهدان- ایرنا- معاون سازمان اداری و استخدامی کشور و رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت اداری و فوریت‌های اداری این سازمان اعلام کرد: سامانه «فواد» با هدف بهبود کیفیت و افزایش سرعت در ارائه خدمات، کاهش تعداد مراجعات حضوری و تسریع در رسیدگی به شکایات و درخواست‌های شهروندان راه‌اندازی شده است و اکنون زمان بررسی برخی شکایات به سه ساعت کاهش یافته است.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *