×

۱۵۰ میلیون خدمت ثبتی در سال؛ نجات حقوق مردم از چنگال تضییع!

  • کد نوشته: 15167
  • 27 ژوئن 2026
  • 0
  • رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد که سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون خدمت ثبتی ارائه می‌شود تا از تضییع حقوق مردم جلوگیری کرده و بار پرونده‌های قضایی را کاهش دهد. این خدمات در حوزه‌های حقوق عینی و مالکیت‌های فکری و معنوی به منظور حفظ حقوق شهروندان ارائه می‌شود.

    ۱۵۰ میلیون خدمت ثبتی در سال؛ نجات حقوق مردم از چنگال تضییع!

    رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد که سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون خدمت ثبتی ارائه می‌شود تا از تضییع حقوق مردم جلوگیری کرده و بار پرونده‌های قضایی را کاهش دهد. این خدمات در حوزه‌های حقوق عینی و مالکیت‌های فکری و معنوی به منظور حفظ حقوق شهروندان ارائه می‌شود.

    به گزارش عصر دنا،

    رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد که این سازمان سالانه به بیش از ۱۵۰ میلیون خدمت ثبتی ارائه می‌دهد. وی افزود: این خدمات در زمینه حقوق عینی و همچنین مالکیت‌های فکری و معنوی ارائه می‌شود و هدف اصلی آن جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان و کاهش تعداد پرونده‌های موجود در دادگاه‌ها است.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *