×

ترامپ: ایران به توافق علاقه‌مند است!

  • کد نوشته: 14640
  • 26 ژوئن 2026
  • 0
  • دولت ترامپ در حالی به دنبال توافق با ایران است که رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای جدیدی اعلام کرد ایران به شدت خواهان رسیدن به توافق است، اما این اظهارات در سایه تناقض‌ها و چالش‌های اقتصادی ناشی از سیاست‌های خصمانه واشنگتن مطرح شده است.

    ترامپ: ایران به توافق علاقه‌مند است!

    دولت ترامپ در حالی به دنبال توافق با ایران است که رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای جدیدی اعلام کرد ایران به شدت خواهان رسیدن به توافق است، اما این اظهارات در سایه تناقض‌ها و چالش‌های اقتصادی ناشی از سیاست‌های خصمانه واشنگتن مطرح شده است.

    به گزارش عصر دنا،

    نیویورک- ایرنا- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در شرایطی که واشنگتن به خاطر عواقب اقتصادی ناشی از حملات خود به ایران و تأثیرات آن بر جهان و آمریکا به دنبال دستیابی به توافقی با جمهوری اسلامی است، دوباره با بیان اظهارات متناقض، اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران تمایل زیادی برای رسیدن به توافق دارد.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *