×

ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات دشمن، با انجام عملیات پهپادی، پایگاه‌های نظامی آمریکا در کویت را هدف قرار داد.

به گزارش عصر دنا، در بیست و پنجمین مرحله عملیات صاعقه، ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور پاسخ به تجاوزات دشمن سلطه جو، ساعاتی پیش اقدام به هدف قرار دادن «انبار‌های تجهیزاتی ارتش تروریست آمریکا در اردوگاه العدیری»، «محل استقرار نظامیان آمریکایی» در پادگان الدوحه و «محل استقرار نیروهای دشمن مستکبر» در اردوگاه عریفجان کویت با استفاده از پهپادهای انهدامی آرش کرد.

ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر ادامه عملیات پهپادی و موشکی در واکنش به شرارت‌های دشمن خبیث، یادآور شد که تهدیدات رئیس‌جمهور خودشیفته آمریکا، عزم و اراده مردم و نیروهای مسلح را برای مقابله با متجاوزان قوی‌تر می‌کند. این نهاد نظامی همچنین خاطرنشان کرد: هرگونه ماجراجویی نابخردانه و گشودن جبهه جدید، تکرار و استمرار اشتباهات راهبردی دشمن خواهد بود و در نهایت به سرافکندگی دشمن و سربلندی و اقتدار ایران عزیز منجر خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *