علی رحیمی انور ، افزود: جمع آوری مدارس کانکسی در استان در دستور کار بوده و چندین مدرسه جدید تا مهرماه به بهره برداری میرسد.
وی با بیان اینکه برای عشایر «کوچ رو» استان ۴٠ چادر آموزشی فعالیت دارد، اظهار کرد: در این بخش نیز دستیابی به عدالت آموزشی محور برخوردار سازی ها بوده است.
رحیمی انور به حمایت آموزشی ۴ هزار دانش آموز عشایری اشاره کرد و گفت: طرحهای مختلف آموزشی در کنار آموزشهای درسی دیده شد.
وی از افتتاح هنرستان شبانه روزی عشایر در آیندهای نزدیک خبر داد و اظهار کرد: این هنرستان ظرفیت بسیار بالایی برای پذیرش از تمام مناطق استان دارد.
رحیمی انور با تاکید بر اینکه تمام چادرهای عشایری به روز شد، گفت: سه کانکس جدید نیز برای مناطق با پوشش دانش آموزی زیر ۱٠ نفر منتقل شد.
رحیمی انور از فعالیت ۵۲۱ معلم عشایری در استان خبر داد و اظهار کرد: پوشش مناطق مختلف توسط معلمین حوزه عشایری انجام میشود.
رحیمی با اشاره به حمایت از جامعه معلمین عشایری، اظهار کرد: رسیدگی به پرونده رتبه بندی ۵۱۳ معلم عشایری نیز در استان محقق و بر این اساس، اقدامات لازم اجرایی شد.
رئیس آموزش و پرورش عشایر استان، تصریح کرد: بیش از ۵ هزار ردیف ابلاغی بر حسب ساعت آموزشی برای ۵٠۱ پرسنل در سامانه جامع نیروی انسانی و همچنین ۸۴ ردیف غیر ابلاغی به ثبت رسید.
رحیمی انور با بیان اینکه با تلاش شکل گرفته، آموزش و پرورش عشایر به اهداف مطلوبی دست یافت، اظهار کرد: کسب رتبههای برتر در سطوح دانش آموزشی و معلمان محقق شد.
وی ابراز داشت: برای ۲۱٠ مدرسه درخواست شناسه ملی برای هویت بخشی انجام گرفته و قریب به ۱٠٠ درصد این مدارس ثبت شناسه شد.
رحیمی انور با تاکید بر رشد فعالیتهای مهارت آموزی در بین جامعه هدف آموزش و پرورش عشایر، خاطرنشان کرد: با همت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) برای اولین بار کارگاه آموزشی مهارتی عملیاتی شد.
رحیمی انور به توسعه، تأمین، تجهیز و ارتقای زیرساختها اشاره کرد و عنوان داشت: دو چمن مصنوعی برای اولین بار در محور آموزش و پرورش عشایر به بهره برداری رسید.