تاریخ انتشار:۲۰:۱۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴

روابط عمومی ها؛ روایت‌گر امید و نشاط اجتماعی در کشور باشند

عصر دنا: رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی در گفتگوی تلفنی با مدیران روابط عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد،اظهار کرد: امروز روابط عمومی دیگر فقط تولید خبر نیست؛ روابط عمومی، سازنده اعتماد و سرمایه اجتماعی است. در فرصت مغتنم  دهه مبارکه فجر تلاش کنیم پیشرفت های این دستگاه عظیم و پهن پیکر را صادقانه روایت کنیم؛ آثار اتفاقات این حوزه در توسعه فردی و اجتماعی معلمان و دانش آموزان را به تصویر بکشیم و گذشته پرافتخار ایران اسلامی را به آینده امیدبخش کشور پیوند بزنیم. 
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): روابط عمومی ها؛ روایت‌گر امید و نشاط اجتماعی در کشور باشند

به گزارش عصر دنا، حسین صادقی؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، با قدردانی از زحمات مدیران روابط عمومی مناطق، نواحی و شهرستان های 13گانه استان کهگیلویه و بویراحمد و تبریک ایام و اعیاد بزرگ شعبانیه، بویژه روز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، اظهار کرد:  خوشحالم که در ایام مبارک دهه فجر، این فرصت فراهم شده تا با شما درباره مأموریت های مهم روابط عمومی در مسیر توسعه، ارتقا و اعتلای جایگاه آموزش و پرورش، گفت‌وگو کنیم. 
وی افزود: دهه فجر، فقط یادآور یک رویدادی در مقطع تاریخی از کشور ما نیست؛ بلکه روایت یک مسیر طی‌شده و یک افق پیشِ رو برای رسیدن به ایران قوی در تمامی ابعاد آن است. 
صادقی ادامه داد: اگر امروز از دستاوردهای انقلاب اسلامی سخن می‌گوییم، باید بپرسیم انقلاب شکوهمند ایران اسلامی در زندگی مردم، به‌ویژه در آموزش آینده سازان این مرز و بوم، چه تغییری ایجاد کرده است؟ و اینجاست که نقش آموزش و پرورش و به‌تبع آن، نقش روابط عمومی‌ها برجسته می‌شود. 
 
آموزش و پرورش؛ پیشران اصلی پیشرفت کشور پس از انقلاب 
 
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی گفت: یکی از روشن‌ترین و مهم ترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی، محرومیت زدایی و گسترش عدالت آموزشی بوده است؛ آن هم از توسعه مدارس در روستاها و مناطق عشایری تا افزایش پوشش تحصیلی؛ حضور پررنگ معلمان متعهد در دورافتاده‌ترین نقاط کشور؛ و باید توجه داشت که این‌ها فقط آمار نیستند، بلکه سرنوشت انسان‌ها هستند. 
وی تأکید  کرد: امروز وقتی صحبت از «آموزش و پرورش قوی» می شود،  معلم قوی؛ (معلمی امیدوار، توانمند و اثرگذار)؛ مدرسه قوی؛ (مدرسه‌ای پویا، ایمن و هویت‌ساز)؛ دانش‌آموز قوی؛ (دانش‌آموزی با مهارت، اعتمادبه‌نفس و آینده‌نگر) و در نهایت، مشارکت همه جانبه مردم و مسئولان در کنار دولت محترم برای رسیدن به آینده روشن در اذهان متبادر می شود. 
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، با بیان این که آموزش و پرورش قوی؛ مهم ترین و زیربنایی ترین محور توسعه همه جانبه و پیشرفت‌ کشور است و مطمئناً  بدون آن، هیچ توسعه‌ای پایدار نخواهد بود، تصریح کرد:  دهه فجر، بهترین و طلایی ترین فرصت برای این پرسش است که اگر آموزش و پرورش نبود، امروز کشور کجا ایستاده بود؟ اما یک نکته مهم را نباید فراموش کنیم: اگر ما روایت نکنیم، یا دیده نمی‌شویم، دیگران توفیقات ما را به‌درستی روایت نخواهند کرد. 
مأموریت روابط عمومی‌ها؛ از اطلاع‌رسانی تا اعتمادسازی 
وی ادامه داد: امروز روابط عمومی دیگر فقط تولید خبر نیست؛ روابط عمومی، سازنده اعتماد و سرمایه اجتماعی است.بنابراین تلاش کنیم در فرصت پیش رو، پیشرفت های این دستگاه عظیم و پهن پیکر را صادقانه روایت کنیم؛ آثار اتفاقات این حوزه در توسعه فردی و اجتماعی معلمان و دانش آموزان را به تصویر بکشیم و گذشته پرافتخار ایران اسلامی را به آینده امیدوارکننده کشور پیوند بزنیم. 
صادقی، با اشاره به جشن پیروزی انقلاب و تبیین پیشرفت های چشمگیر علمی و فناوری در این ایام، خاطرنشان کرد: تمرکز خود را بر محورهایی نظیر: توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم؛ تأثیرمدرسه‌سازی و مشارکت مردم در رفع محرومیت ها؛ آثار اقدامات صورت گرفته در راستای بهبود جایگاه معلمان در جامعه و تحول مدرسه و نشاط دانش‌آموزی و امیدی که آموزش و پرورش در جامعه زنده نگه داشته، بگذارید. 
وی با تأکید بر ضرورت تبیین دقیق و صحیح توفیقات و دستاوردهای آموزش و پرورش، گفت: دستاوردها را نه با اغراق، نه با شعار، بلکه با صداقت، سادگی و زبان مردم تبیین کنید، چرا که مردم به روایت واقعی اعتماد بیشتری می‌کنند؛ روایتی که از دل مدرسه، کلاس و معلم بیرون آمده باشد. 
 
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، با تأکید بر این که دهه فجر فقط مرور گذشته نیست؛ بلکه ادامه مسیر سازندگی و توسعه عدالت است، گفت: امروز آموزش و پرورش در گام دوم نهضت توسعه عدالت آموزشی قرار دارد؛ نهضتی که با تدبیر رئیس جمهور عزیز و با تلاش های ستودنی وزیر دغدغه مند آموزش و پرورش شکل گرفت تا هیچ دانش آموزی رنگ محرومیت را نبیند و برای تحقق این هدف، تمامی استانداران، فرماندارانو دستگاه های اجرایی کشور را پای کار نظام تعلیم و تربیت آورده و بیش از ۶۰ جلسه ویژه برای این منطور به آموزش و پرورش تخصیص داده است. اکنون نوبت روابط عمومی‌هاست که این اقدامات مهم و ارزشمند را در کنار دیگر اقدامات آموزش و پرورش در دولت چهاردهم روایت و این مسیر را برای مردم قابل فهم تر، قابل لمس تر و قابل باور کنند. 
صادقی در پایان با بیان این که آموزش و پرورش قوی، ستون ایران قوی است و شما همکاران روابط عمومی، راویان صادق این اقتدار نرم هستید، از تلاش‌ها و تعهدات همکاران روابط عمومی، همراهی مدیرکل استان و حضور معاون سیاسی و امنیتی استان در این نشست قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد: در این دهه مبارک، با روایت درست، امید را پررنگ‌تر از همیشه به جامعه هدیه کنیم.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.