تاریخ انتشار:۰۹:۰۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

کهگیلویه و بویراحمد تنها استان بدون دستگاه معاینه چشم نوزاد

عصر دنا: متخصص چشم بیمارستان بی بی حکیمه گچساران گفت گفت: بیماری مشکلات شبکیه در نوزادان نارس(rop) و به دنبال توقف تکامل نرمال عروق و اعصاب شبکه چشم ایجاد می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

دکتر میلاد خورشیدی افزود: کودکانی که زیر ۳۴ هفته متولد می‌شوند یا وزن کمتر از ۲ کیلو دارند باید معاینه چشم انجام شود.
متخصص چشم بیمارستان بی بی حکیمه خاتون گچساران با بیان اینکه دفعات معاینه چشم نوزاد بستگی به سن بارداری دارد افزود: هر چه نوزاد نارس‌تر باشد تکرار معاینه نیز بیشتر است.
وی افزود: در حال حاضر معاینه چشم نوزادانی که مشکل دارند در یاسوج و دوگنبدان توسط متخصص چشم انجام می شود و نوزادانی که نیاز به درمان دارند به خارج از استان اعزام می شوند
دکتر خورشیدی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد تنمها استان بدون دستگاه رت کم است افزود اگر این دستگاه باشد یک پرستار آموزش دیده هم می تواند در هنگام بدو تولد از چشم نوزاد عکس برداری و برای متخصص چشم ارسال کند و نیاز به اعزام کودک برای معاینه نیست.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بیننده ترین