عصر دنا: مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد میزان اعتبارات پرداختی از مالیات به شهرداری ها، دهیاری ها، مناطق عشایری وروستاهای فاقد دهیاری درسال ۱۴۰۱ را ۴۴۸میلیارد ریال اعلام کرد.
میلاد فرخان گفت: از این میزان افزون بر ۳۰۷میلیارد ریال از محل مالیات برارزش افزوده و حدود۱۴۱میلیارد تومان از محل عوارض آلایندگی پرداخت شد. وی افزود: مالیات برارزش افزوده در استان و اعتبارات عوارض آلایندگی در مناطق خاص مشمول آلایندگی توزیع شد. مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه وبویراحمد از پرداخت ۲۰۶میلیارد تومان از محل مالیات برارزش افزوده و ۵۱میلیارد تومان از عوارض آلایندگی درسه ماهه نخست سال ۱۴۰۲به شهرداری ها، دهیاری ها، مناطق عشایری و روستایی فاقد دهیاری استان خبرداد. وی به نقش وصول مالیات در تامین درآمدهای استانی اشاره کرد و افزود:دربرخی مناطق به ازای وصول مالیات تاسه برابر اعتبار عمرانی جذب میشود.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.