تاریخ انتشار:۱۶:۲۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

یکی از محورهای اساسی اهمیت و ضرورت خدمت به مردم، نوع تعامل میان دولتمردان و ملت است. خدمت‌رسانی مسؤولان و کارگزاران به ملت و در مقابل، حمایت‌های ملت از سیاست‌های دولت تبلور حقیقی این تعامل است.

نکته مهم و دقیقی که از آثار و اندیشه‌ها و دغدغه‌های امام و مقام معظم رهبری استنباط می‌شود این است که مردم ایران تا موقعی در فرایند تثبیت و استمرار نظام جمهوری اسلامی و استحکام بنیان‌های آن قرار می‌گیرند و از پشتیبانی مسئولان و کارگزاران و سیاست‌های کلی نظام دریغ نمی ورزند که خدمات دولتمردان را عملاً در همه سطوح مشاهده نمایند؛ در غیر این صورت، گسست مسؤولان و ملت پدید می آید و به مرور زمان، مطالبات به عنوان اهرمی قوی نقطه مقابل سیاست‌های دولت قرار می‌گیرد و این آغاز یک فاجعه است که نظام را به سمت دیکتاتوری سوق می‌دهد.

مردم با حضور همیشگی خود در صحنه‌ها پایبندی و پشتیبانی خود از انقلاب و نظام اسلامی را به نمایش می‌گذارند و در عرصه انتخابات نیزبا حضور خود کشور را بیمه و دشمن را مأیوس می‌کنند بنابراین اقتضای چنین فداکاری مردم، خدمت کردن به آنهاست.

*ماراتن چهل ساله انقلاب برای محرومیت‌زدایی

ثمرات و برکات توجه و خدمات‌رسانی به نیازمندان و محرومان بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب در اقصی نقاط کشور مشاهده می‌شود؛ با وجود ماراتن چهل ساله محرومیت‌زدایی انقلاب اما مناطقی در شهرستان کهگیلویه وجود دارد که به خاطر عمق محرومیت‌های گذشته برای محو کامل محرومیت‌ها عزم جدی و تلاش بیشتری می‌طلبد.

در همین راستا ائمه جمعه، فرماندار و تعدادی از مدیران شهرستان طی سفر دو روزه به روستاهای بخش دیشموک «مناطق بردکر، دلی کما و دلی هفت چشمه رودریش بناری»مشکلات این مناطق را از نزدیک بررسی و برای رفع آنها تصمیم‌گیری کردند.

*وعده‌های عملی شدنی در دیشموک

سفری که امام جمعه مرکز شهرستان کهگیلویه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته آن را منشا خیر و برکت برای مردم دانسته و گفته بود «هروعده‌ای از سوی مسؤولان داده شد عملی شدنی است و هیچ تصمیمی موکول به آینده نشد.»

 

 

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر حضور فرماندار و مدیران در جمع مردم و رسیدگی مشکلات آنها را نقطه قوت دانست و گفت: هر مصوبه‌ای شکل گرفت تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد و آقای فرماندار در پایان سررسید وعده‌ها از تریبون نماز جمعه به مردم گزارش خواهد داد.

وحدانی‌فر تصریح کرد: به گفته مردم این اولین سفری بود در این سطح که با حضور مسئولان اعضای شورای اداری شهرستان کهگیلویه در مناطق روستایی و عشایری دیشموک صورت پذیرفت.

وی به مصوبات این سفر اشاره کرد و گفت: با اجرای راه ارتباطی ( یک و نیم کیلومتری بردکر-رودریش)مسیر بردکر به رودریش قریب ۴۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود.


*دیشموک پایلوت محرومیت‌زدایی می‌شود

امام جمعه مرکز شهرستان( دهدشت) نقش عشایر در اقتصاد مقاومتی و تولید را مهم خواند و گفت: با هدف مهاجرت معکوس عشایر، خدمات باید به نحو مطلوبی به این قشر ارائه شود و مشکلات نیز باید به همت مسؤولان رفع شود.

وحدانی‌فر، به تمهیدات اندیشیده شده برای بهسازی چشمه‌های هفت چشمه و آب دلی مهتاب اشاره کرد و افزود: جاده ارتباطی دلی مهتاب به کمردوغ که برای مردم اساسی است هم مورد بررسی قرار گرفته است.

او تکمیل پل نیمه کاره آجم، رفع مشکل بهداشت و آب آشامیدنی و احداث مسجد در روستای رودریش را از دیگر موارد برشمرد و اضافه کرد: با تلاش جهادی و پیگیری مداوم این مشکلات برطرف خواهد شد.

مسئولان و ائمه جمعه در این منطقه پای درد دل اهالی مناطق عشایری دیشموک نشسته و مردم از مهمترین دغدغه خود یعنی راه ارتباطی صحبت کردند.

 

علیرضا اتابک به سفر دو روزه با حضور ائمه جمعه دهدشت و دیشموک و مدیران شهرستان اشاره و اظهار کرد: در این سفر مشکلات مردم در حوزه‌های  راه‌ها، کشاورزی، مسائل بهداشتی، مسکن محرومین، بهسازی معابر و چشمه‌های عشایری بررسی شد.

وی افزود: بازگشایی مسیر ارتباطی بردکر- رودریش در دستور کار است.

اتابک به نشست با حضور مردم روستاهای اشاره کرد و گفت: پیمانکار پل آجم مشخص شد، بخشی از مصالح کار را خریداری کرده و در سال ۹۹ پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

*بهسازی جاده‌های روستایی و عشایری در دیشموک

فرماندار کهگیلویه تصریح کرد: مهمترین مشکل مردم در بحث راه ارتباطی بوده و اولویت ما در حوزه راه ارتباطی است.جاده و راه کوهستانی عشایری مشکلات خاص خود را دارد یکی از اولویت منطقه بهسازی چشمه‌هاست در حوزه جاده هم مسیر دلی مهتاب بازگشایی می‌شود.

 

اتابک با بیان اینکه احداث و تکمیل پل ارتباطی روستای آجم و روستاهای دیشموک تا قبل از پایان سال ۹۹ در دستور کار است،گفت: به سمتی می‌رویم که راه‌های روستایی اصلاح شوند اصرار بر این کار داریم مسؤولان پای کارند و ائمه جمعه مرتب خواسته مردم را مطالبه می‌کنند.

فرماندار کهگیلویه با اشاره به نقش عشایر در تولید افزود: توانمند سازی عشایر به عنوان قشر مولد و زحمت کش با هدف جهش تولید و ارائه خدمات مطلوب و مورد نیاز به آن‌ها ضروری است.

*راه‌بندان در روستاها با بارش اولین باران

حجت‌الاسلام علی اکبر راوند نیز با بیان اینکه عمق مرحومیت در دیشموک زیاد است،تصریح کرد: بسیاری از روستاها در چند ماه از سال با قطعی راه ارتباطی روبرو هستند و در حوزه گیرنده دیجیتال و آب شرب مشکلات زیادی دارند.

 

امام جمعه دیشموک ضمن تقدیر از مطالبه‌گری امام جمعه دهدشت و پیگیری فرماندار و مدیران شهرستان گفت: این حرکت جهادی و خیر حضور در جمع مردم و بررسی مشکلات مردم روستایی و عشایرنشین قایل تحسین است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان کهگیلویه گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۰۰ کیلومتر از راه‌های ارتباطی و سخت گذر بخش دیشموک بازگشایی شد.

سید خداداد اجتهادی به دو طرح مهم راهسازی مناطق عشایری بخش دیشموک اشاره کرد و افزود:جاده ارتباطی عشایر این منطقه از مسیر بردکر به رودریش به طول ۹ کیلومتر در مناطق کوهستانی و سخت گذر در دست اجرا است.

وی ادامه داد: تاکنون هفت کیلومتر از این مسیر کار شده و ۲ کیلومتر باقیمانده نیز در حال انعقاد قرارداد با پیمانکار برای تکمیل طرح هستیم.

اجتهادی ساخت جاده ارتباطی عشایر از روستای درغک به سمت کوه سیاه لنده را نیز طرحی مهم در زمینه راه‌های ارتباطی عشایر بخش دیشموک عنوان کرد و گفت: این طرح به طول هشت کیلومتر در سال گذشته آغاز به کار کرده و ۶ کیلومتر از این مسیر بهسازی شده است.

 

اجتهادی اضافه کرد: ساخت ۲ کیلومتر دیگر این محور به زودی آغاز می‌شود که با ساخت این جاده، مسیر کوچ عشایر این منطقه به کوه سیاه لنده بیش از ۱۰۰ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود.

به گزارش فارس، شهرستان کهگیلویه بیش از ۵ هزار خانوار جمعیت عشایری دارد که از این تعداد هزار و ۱۰۰ خانوار در بخش دیشموک ساکن هستند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.