کد خبر: ۱۰۱۰۵
تاریخ انتشار:۲۳:۳۶ - ۰۸ مهر ۱۳۹۵
عصر دنا: سیروس آرین، روانشناس می‌گوید: این فرد ۴ سال و پیش از آنکه مرتکب این جنایت شود در بانک کار می‌کرد اما پرخاشگری و عدم رفتار مناسب با ارباب رجوع از کار اخراج می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): شهریور ماه سال گذشته بود که خبر کشف جسد پسربچه‌ای ۱۰ ساله در خیابان بازارچه شاپور به کلانتری ۱۱۳ بازار اعلام شد.
 
همان موقع بود که با حضور مأمورین کلانتری در محل و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که جسد متعلق به پسربچه‌ای ۱۰ ساله بنام سپهر است که پس از خرید نان و در زمان مراجعه به خانه درحالیکه از ناحیه گردن دچار بریدگی عمیق گردن شده و به قتل رسیده است.
 
خانمی که مرد جوانی را با یک چاقو در داخل کوچه ی محل جنایت مشاده کرده بود، گفت: «من کنار پنجره بودم که یک مرد جوان را دیدم، که لباس آبی نفتی به تن داشت و در حالیکه یک چاقو در دستش بود، از کوچه خارج شد» .
 
کارآگاهان اداره دهم با بررسی میدانی از محل جنایت اطلاع پیدا کردند که یکی از ساختمان‌های محل وقوع جنایت مجهز به دوربین‌های مداربسته است؛ بلافاصله تصاویر دوربین‌های مداربسته این ساختمان مورد بازبینی قرار گرفت و بنا بر اظهارات برخی از اهالی محل مبنی بر مشاهده جوانی با چاقو ، کارآگاهان موفق به شناسایی تصویر جوانی قد بلند و تنومند ( حدودا ۳۵ ساله ) شدند که پشت سر مقتول وارد کوچه ی محل جنایت شده و دقایقی بعد با یک قبضه چاقو از کوچه خارج می شود!
 
حالا پرونده این جوان قاتل در دست سیروس آرین، روانشناس و کارشناس امور روانی بیمارستان روانپزشکی رازی (امین‌آباد) است.
 
سیروس آرین در رابطه با پرونده قاتل سپهر به خبرنگار «فردا» می گوید: این فرد ۴ سال و پیش از آنکه مرتکب این جنایت شود در بانک کار می کرده اما پرخاشگری و عدم رفتار مناسب با ارباب رجوع از کار اخراج می شود. پس از آن به کار دستفروشی روی می آورد. آنطور که خودش می گوید در یکسال آخر بیکاری‌اش سابقه مصرف مورفین، قرص اکستازی، هرویین و این اواخر شیشه داشته. و از سن ۱۴ سالگی شروع به مصرف مواد کرده است.
 
این روانشناس ادامه می دهد: قاتل سپهر، پدرش را در ۵ سالگی از دست می دهد و با مادرش زندگی می کرده. پس از گرفتن دیپلم به سربازی می رود و حتی در دوران سربازی هم درگیری زیادی داشته که منجر به بازداشت‌های مکرر وی می شود.
 
آرین پس از توضیحاتی راجع به شرح حال بیمارش می گوید: آن چیزی که در این میان وجود دارد، زمینه اختلال است که در این فرد وجود داشته. و عواملی مثل فوت پدر در سن پایین، سن بالای مادرش و درگیر شدن این فرد با مواد مخدر از سن ۱۴ سالگی، زمینه را بارورتر کرده و از سوی دیگر گرایش به دوستان و اطرافیانی که او را به سمت مواد سوق می دهند، موجب به بروز اختلال شده است. این اختلالات روانی که ارتباطش با واقعیت قطع می شود.
 
این کارشناس امور روانی بیمارستان روانپزشکی رازی (امین‌آباد) می افزاید: متاسفانه در خانواده‌های گسسته که خواهرها و برادران فقط در پی زندگی خودشان هستند و به مشکلات یکدیگر اهمیتی نمی دهند و حمایت عاطفی و مالی نمی کنند، موجب می شود تا بیمار با سرعت بیشتری به سمت اختلال روانی حرکت کند.
 
وی اظهار می دارد: باید آگاه سازی سراسری از طریق رسانه‌ها صورت گیرد تا والدین به همراه کودکان خود که بیش از حد شلوغ و بیش فعال هستند به دکتر مراجعه کنند. همچنین کودکان نا بهنجار از طریق آموزش و پرورش شناسایی شوند و با معرفی به مشاوره آموزش و پرورش تحت درمان قرار گیرند.
 
سیروس آرین در پایان تاکید می کند: امید است تا با توجه بیشتر و نگاه تخصصی تر  درصدد درمان اختلالات روانی مانند اختلالات جسمانی باشیم و از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کنیم
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.